Erkend leerbedrijf

Bij Feestkoning vinden wij het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van studenten in ons vakgebied. Daarnaast geeft het ons ontzettend veel energie wanneer wij studenten mee weten te krijgen in ons enthousiasme voor het evenementen- en horecavak.

Erkend-leerbedrijf-SBB

Erkenningen

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen. Wij hebben onder andere erkenningen voor de volgende opleidingen:

  • Facilitair Leidinggevende (niveau 4)
  • Commercieel Medewerkers (niveau 3)
  • Leidinggevende Leisure & Hospitality (niveau 4)
  • Medewerker Evenementenorganisatie (niveau 4)
  • Medewerker Marketing en Communicatie (niveau 4)

 

Leeromgeving

Met ons enthousiasme voor het vak bieden wij studenten een inspirerende en gezellige stageplaats waar volop kansen liggen voor ontwikkeling. Je krijgt bij ons persoonlijke begeleiding, waarmee we er voor zorgen dat jij zoveel mogelijk uit jouw stageperiode haalt. Daarnaast dagen wij jou uit het verschil te maken. Ga met ons mee out-of-the-box, probeer eens iets nieuws en ontdek waar jouw kracht ligt!

 

Ben je benieuwd welke stageplaatsen wij op dit moment beschikbaar hebben? Bekijk Feestkoning dan op de Stagemarkt.

Wat vinden de studenten van ons?

feestkoning-stars Studenten

Recensies

Kaylee student Feestkoning

Kaylee
Leidinggevende Travel & Hospitality | Graafschap College

Mei 2023 - September 2023

‘'Ik heb super leuke mensen leren kennen!’’

Mijn naam is Kaylee Weijkamp en ik ben 18 jaar. Ik volg de opleiding Travel & Hospitality op het Graafschap College en ik heb 20 weken stage gelopen bij Feestkoning in bovengenoemde periode. Deze 20 weken waren leerzame weken en de tijd vloog voorbij. Ik heb niet alleen veel geleerd, maar ik heb ook super leuke mensen leren kennen en met iedereen een gezellige tijd gehad. Bedankt!

Marit
Ad Eventmanager | Hogeschool Utrecht

Februari 2023 - Juni 2023

‘’Ik ben veel betrokken geweest bij de voorbereidingen van verschillende projecten.’’

Mijn naam is Marit Meijer en ik heb de afgelopen 18 weken mijn afstudeerstage gedaan bij Feestkoning. Ik doe de opleiding AD Eventmanager aan Hogeschool Utrecht.
Afgelopen periode heb ik veel verschillende dingen mogen doen bij Feestkoning zoals meedraaien op verschillende events en achter de cocktailbar.
Ook heb ik veel voor sociale media gedaan. Ik ben ook betrokken geweest bij voorbereiden van verschillende projecten.
Het was een leerzame periode die veel inzichten heeft gegeven in wat ik nu wil in de toekomst.
Student Marit 2023
Merel de Visser, student

Merel
Marketing & Communication Specialist | Graafschap College

Januari 2023 - Juli 2023

‘’Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Feestkoning’’

Ik volg de opleiding Marketing & Communication Specialist op het Graafschap College en de afgelopen 26 weken heb ik stage gelopen bij Feestkoning.
In mijn stageperiode heb ik heel veel nieuwe ervaringen opgedaan op het gebied van marketing en communicatie en daarnaast heb ik op verschillende evenementen en festivals achter de bar gestaan.
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Feestkoning,
heb veel geleerd en daar ben ik het fantastische team erg dankbaar voor.

Kim

Facilitair Leidinggevende | Graafschap College

‘’Ze geven je echt verantwoordelijkheden’’

Ik heb de afgelopen 20 weken een hele leuke en leerzame stage gehad bij Feestkoning. In het begin van mijn stage heb ik met twee evenementen mee mogen helpen, waarvan één tevens mijn examenopdracht was voor het vak ‘’Evenementen’’. Ik heb hier heel veel van geleerd, vooral wat er allemaal bij komt kijken om een evenement te organiseren. Feestkoning geeft je hierin ook echt verantwoordelijkheden wat ik heel erg leerzaam en fijn vond. Helaas kwam hierna de periode van Corona waardoor alle evenementen in het water vielen. Ondanks deze tegenvaller heeft Feestkoning zich gericht op andere zaken. Mede hierdoor kon mijn leerzame stage vervolgd worden en heb ik niet stil hoeven zitten. Ze hebben me echt laten zien wat ondernemen is, ook in moeilijke tijden blijven ze positief en oplossend denken.

Kim zwart:wit
Student Kim te Lintelo

Kim

Hotel & Event Management | Tio University of Applied Science

Mei 2019 - Augustus 2019

''De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen!''

De afgelopen 13 weken heb ik een zeer leerzame en waardevolle stage mogen volgen bij Feestkoning. Feestkoning heeft mij veel verantwoordelijkheid gegeven waardoor ik mijzelf op allerlei vlakken verder heb kunnen ontwikkelen. Het was een ontzettend leerzame ervaring om mee te mogen kijken bij de organisatie van diverse evenementen. Daarnaast heb ik ook de mogelijkheid gekregen om op diverse evenementen en festivals te werken waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Feestkoning is een klein bedrijf waardoor iedereen aandacht heeft voor elkaar. Annemarie is een zeer goede stagebegeleidster. Ze zorgt ervoor dat je als student weet waar je aan toe bent. Daarnaast is ze oprecht betrokken bij de voortgang van je stage. Ze geeft je de mogelijkheid om je eigen tijd in te delen, zolang alle opdrachten maar afgerond worden. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Vanaf het eerste moment heb ik een ontzettend leuke tijd gehad. De collega’s (inclusief kantoorhond!) zijn super aardig waardoor er altijd een gezellige sfeer hangt op het kantoor. Kortom: de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen! Ik kan iedere student aanraden om bij Feestkoning stage te komen lopen.

Bas

Marketing & Communicatie | Rijn IJssel Arnhem

Januari 2019 - April 2019

''Al vanaf dag één ben je onderdeel van het bedrijf''

Feestkoning is een enorm leuk stagebedrijf. Al vanaf dag één ben je onderdeel van het bedrijf. Ik was bijvoorbeeld meteen al ‘verantwoordelijk’ voor de Facebook. Op die manier proberen ze je echt aan het werk te zetten, op een positieve manier. Je kunt altijd alles vragen, maar je moet zelf eerst het antwoord proberen te zoeken. Tevens geven ze zelf geen opdrachten maar ‘projecten’. Zo kreeg ik de opdracht: ‘’De muur in de gang willen we wat opfleuren, verzin iets leuk!’’ Ik heb toen iets bedacht en het voorgelegd bij de eigenaar. Hij zei heel duidelijk wat die ervan vond. En als die het niet leuk vindt of te duur, licht hij zijn redenen heel goed toe. Daardoor voelde ik me serieus genomen. Ze nemen altijd de tijd om te evalueren en je krijg op alles wat je doet en maakt feedback. Op deze manier merk ik dat ik in korte tijd heel erg gegroeid ben. Ze nemen de tijd voor je, zorgen dat je opdrachten krijgt die aansluiten bij wat je doet en naast professioneel zijn ze ook heel gezellig!

Bas zwart wit
Foto Willem zwart:wit

Willem

Facilitair Leidinggevende | Graafschap College

Februari 2019 - Juli 2019

"Je maakt hier alles van dichtbij mee!"

De afgelopen 10 weken zijn voor mij erg leerzaam en leuk geweest. Dit was mijn eerste stage dus ik wist niet van ik kon verwachten maar het is mij alleen maar mee gevallen. De begeleiding vond ik heel prettig en iedereen was erg behulpzaam. In de begeleiding met Annemarie vond ik het heel fijn dat dit best los was, hiermee bedoel ik dat wij zelf konden bepalen wanneer we bijv. de dag gingen bespreken. Ik heb heel veel leuke kleinere en grote opdrachten mogen doen. Ook heb ik in het begin veel mee gekeken hoe ze hier nou te werk gingen dat vond ik erg leerzaam omdat je dan van dichtbij mee maakt hoe het er aan toe gaat in een bedrijf. Ik vond de variatie tussen op kantoor zitten, in de hal werken of bij de projecten helpen ook erg fijn, dit heeft er voor een groot deel voor gezorgd dat ik altijd wat te doen had en me nooit verveelde.

Zenna

Facilitair Leidinggevende | Graafschap College

November 2018 - Februari 2019

"De leukste opdracht vond ik het organiseren van een kerstdiner van begin tot eind"

In de afgelopen 10 weken heb ik een erg leuke en leerzame stage gehad bij Feestkoning. De leukste opdracht vond ik denk ik het organiseren van het kerstdiner van begin tot eind. De begeleiding werd gegeven door Annemarie, deze begeleiding vond ik erg fijn, omdat ze je opdrachten laat doen die je zelf leuk vind en ze laat je op je eigen manier denken en eraan werken. Er werd ook genoeg tijd besteed aan de begeleiding wat prettig is. Feestkoning is een klein bedrijf waar iedereen hard werkt om alle projecten zo goed mogelijk neer te zetten en er is een gezellige sfeer! Ik raad andere leerlingen zeker aan om hier stage te lopen!

Zenna Groeliker zwart:wit
Lisa Eugelink

Lisa

Facilitair Leidinggevende | Graafschap College

Augustus 2018 - Oktober 2018

"Ze laat je op je eigen manier werken en vraagt vooral wat jij fijn vindt"

Ik heb de afgelopen 10 weken een hele leuke en leerzame stage gehad bij Feestkoning. Ik heb geleerd hoe je een feest organiseert van begin tot eind, we hebben een kerstpakket samengesteld, ik heb allerlei opdrachten mogen doen, van logboek tot barwerkzaamheden. De begeleiding met name vanuit Annemarie is super! Ze laat je op je eigen manier werken en vraagt vooral wat jij fijn vindt. Iedereen laat ieder zijn/haar eigen ding doen, en waar iemand hulp van een ander nodig heeft word dit gevraagd. Ik heb veel mogen leren en heb leuke opdrachten gekregen om uit te voeren.

Mocht je, na het lezen van onderstaande recensies, nog twijfelen om bij ons te solliciteren voor een stage? Neem gerust contact met ons op! We zullen gezamenlijk kijken of er een match kan zijn.