Voor ieder evenement kunnen wij u voorzien van het juiste personeel. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, publieksevenement, beurs, borrel of andere gelegenheid. Onze medewerkers zijn vriendelijk, gastvrij en meedenkend. Allen harde werkers met als doel u te ontzorgen. Aan de hand van uw wensen en eisen selecteren wij het meest geschikte personeel voor u. Neem hieronder vast een kijkje voor de verschillende functies die wij verzorgen.

Barhoofd Feestkoning

Barhoofd

Voor de juiste ondersteuning in de bar hebben wij personeel dat in het bezit is van het certificaat ‘Sociale Hygiëne’. Een barhoofd houdt overzicht in de bar, stuurt personeel aan en zorgt dat er volgens de regels wordt gewerkt. E’en van die regels betreft het alcoholbeleid, dat uiteraard volgens de Nederlandse wetgeving wordt uitgevoerd.

Bartender

Gastvrij personeel met de juiste uitstraling is van hoge toegevoegde waarde voor de beleving van uw gasten. Ons personeel zorgt ervoor dat uw gasten hun drankje met een glimlach in ontvangst nemen. Met de juiste kennis, vakmanschap en ervaring zorgen onze bartenders ervoor dat de bar optimaal en efficiënt draait.

Bartender Feestkoning
Tapper Feestkoning

Gastheren & Gastvrouwen

De eerste indruk is altijd van hoog belang. Onze gastheren en – vrouwen zorgen voor een hartelijk welkom voor uw gasten. Zij zetten net dat stapje extra om het uw gasten naar hun zin te maken. Onze gastheren en –vrouwen zijn representatief, ervaren en beschikken over de juiste sociale vaardigheden.

Kelners

Onze kelners zorgen ervoor dat uw gasten geen moment iets te kort komen. Zij zijn gastgericht, kwaliteitsgericht en beschikken over jarenlange ervaring. Volle dienbladen en zalen zijn voor hen dagelijkse business!

Kelner Feestkoning
Eventmedewerkers Feestkoning

Eventmedewerker

Hardwerkende jonge krachten die zich helemaal thuis voelen op ieder evenement; dat zorgt voor de juiste motivatie en sfeer! Dit wordt uitgestraald naar uw bezoekers, waardoor de bar een gezellige ontmoetingsplek wordt waar men graag terug komt.

 

Werken voor Feestkoning?

Laat het ons weten door het formulier in te vullen!