Feestkoning is een evenementenbureau en gespecialiseerd in horecadienstverlening. Van een kleine cateringpartij tot een groots publieksevenement, van informele setting tot zakelijke bijeenkomst; wij zijn van alle markten thuis. Onze kracht ligt in het luisteren naar opdrachtgevers, het vertalen van wensen en eisen naar creatieve, unieke concepten en de uiteindelijke uitvoering daarvan.

 

Bij ons draait alles om beleving. Dat begint bij de beleving die u bij ons heeft. Wij zijn een kleine organisatie, waardoor lijnen kort zijn en alle vaste medewerkers betrokken zijn bij uw evenement. Dit stelt ons in staat vanuit verschillende oogpunten u te kunnen adviseren en inspireren. Daarbij durven wij out-of-the-box te denken en kritische vragen te stellen. Door een intensieve samenwerking zijn wij in staat samen met u een uniek evenement neer te zetten, dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Wij hechten veel waarde aan goede communicatie tijdens dit proces; zowel voor, tijdens als na het evenement houden wij u op de hoogte van alles wat er speelt.

 

Daar houdt de beleving niet op. Ons doel is van uw evenement een beleving voor uw gasten te maken. Dat doen we praktisch met mooie drinks- en foodconcepten en unieke aankleding. Maar ook door het bieden van goede service door ons personeel en een hoge kwaliteit in alles wat wij leveren en doen. Al vroeg in het proces willen wij van meerwaarde zijn; onder andere door het meedenken over praktische zaken als uitnodigingen, ticketsystemen en bedankjes. Maar ook door samen met u stil te staan bij vragen die van essentieel belang zijn voor de invulling van uw evenement. Waarom zou de bezoeker naar het evenement komen? Wat biedt u de bezoeker voor unieks? Op tijd stil staan bij dit soort vragen, verhoogt de kans op succes. Gezamenlijk een uniek evenement neer zetten waar nog lang over nagepraat zal worden; daar gaan wij voor!

Team

Naast onze grote poule met barhoofden, bartenders, kelners, evenementmedewerkers en gastheren en –vrouwen, bestaat Feestkoning uit een vast team medewerkers die de coördinatie van uw evenement op zich neemt. Maak kennis met onze Koningen en Koninginnen!

Sebastiaan

Projectleider cocktails

Susan

Projectleider zakelijke events

Annemarie

Projectmedewerker

Bart

Logistiek & hal

Maaike

Personeelszaken

Eef

Eigenaar

Jouw naam hier?

Solliciteer!

Juliette

Administratie

Johan

Timmerman