Groothandel

Voor alcoholische dranken, non-alcoholische dranken en cocktailbenodigdheden kunt u bij ons terecht. Wij bieden een compleet assortiment met korte levertijden. Neem contact met ons op indien wij u kunnen helpen bij het samenstellen van een drankassortiment inclusief barbenodigdheden.

Feestkoning cocktails groothandel

Cocktails

Wij kunnen u een compleet assortiment smaken aanbieden. Naast de populaire Mojito, Sex on the Beach en Pina Colada, leveren wij bijvoorbeeld ook de Tequila Sunrise, Strawberry Daiquiry, Long Island Icetea, Rum & Ginger en Cosmopolitan. Wij adviseren u graag welke smaken het best bij uw evenement passen, kijkend naar onder andere populariteit en uw doelgroep. Komt uw favoriete cocktail niet voor in dit rijtje smaken? Neem contact met ons op, wij zoeken graag naar een passende oplossing!

Afhankelijk van de grootte van uw evenement en het aantal bezoekers, leveren wij de volgende varianten:

  • 0,7 liter flessen             (glazen flessen)
  • 20 en 30 liter keykegs (recyclebaar plastic)

 

Crushed Ice en ijsblokjes

Feestkoning is ook leverancier van ijs. Zowel ijsblokjes als crushed ice. Beide soorten ijs staan bij ons op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.

Voor het serveren van een Coppa Cocktail is crushed ice essentieel. Doordat de cocktail langer koel wordt gehouden, blijft de kwaliteit stabiel en geniet uw bezoeker langer van zijn of haar cocktail. Neem contact met ons op en wij laten u graag zien wat de perfect serve is!

Feestkoning ijs groothandel
Feestkoning garnering groothandel

Garnering

Een cocktail is pas echt af wanneer deze voorzien is van garnering. Een schijfje sinaasappel, een partje limoen, een takje munt of een aardbei. Wij leveren kant-en-klare garnering. Gewassen, gesneden en geconditioneerd leveren wij u dit aan. Liever ongesneden? Ook dat is mogelijk!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een cocktail op uw evenement?

Wij sturen u graag onze brochure!