Eventmanagement 

Het organiseren van een evenement vergt veel aandacht en tijd. Wij nemen u dit graag uit handen. Met onze jarenlange ervaring weten wij binnen de gestelde tijd en budget altijd een passend evenement neer te zetten. Van het ontwikkelen van ideeën en de voorbereiding, tot het managen tijdens het evenement zelf.

 

Al tijdens de voorbereiding sluiten wij graag aan. Tijdens dit proces denken wij mee over de mogelijkheden en kunnen wij het vaak ook niet laten om onze creatieve ideeën de vrije loop te laten. Out-of-the-box denken doen wij graag. De nauwe betrokkenheid en co-creatie tussen u en Feestkoning zorgt voor een plezierig proces en het beste resultaat!

 

Feestkoning werkt met een klein team. Dit zorgt voor flexibiliteit, veel persoonlijk contact en het vermogen om snel te kunnen schakelen. Tijdens het gehele proces houden we u op de hoogte van alles wat wij doen. Zowel voor, tijdens als na het evenement.

Totaalconcept

Er komt veel kijken bij het neerzetten van een evenement. Welke drankjes bieden wij onze gasten aan? Hoe zorgen we ervoor dat we voldoende variatie in food bieden? Wat is nodig om van een binnen- of buitenterrein een sfeervolle locatie te maken?

 

Voor al deze vragen bieden wij het totaalconcept. Dit staat gelijk aan totale ontzorging. Op basis van uw type evenement, wensen en eisen stellen wij een plan op waarin alles is inbegrepen. Daarbij zorgen wij dat alles op elkaar wordt afgestemd. Het voordeel: u heeft maar met één partij te maken voor uw gehele evenement!

Bruiloft

Locaties

Iedere locatie kan omgetoverd worden tot evenementruimte. Of u nou een schuur, tuin, kantine of bedrijfshal ter beschikking heeft, wij bieden verschillende decor mogelijkheden om de juiste sfeer te creëren. Twijfelt u over de meest geschikte locatie voor uw evenement? Haak ons aan en wij kijken graag met u mee!

Referenties

In ons enthousiasme vertellen we altijd graag wat we allemaal kunnen, doen en gedaan hebben. Nog leuker vinden we het wanneer we dit kunnen combineren met wat onze klanten van ons vinden.

Hanzepand collage V2

Het Hanzepand, een prachtige verzamelplaats voor bedrijven gevestigd in Doetinchem. Zo’n verzamelplaats is natuurlijk de ultieme plek om bedrijven met elkaar in contact te brengen en leuke samenwerkingen tot stand te laten komen. Jannet te West van Compas bewindvoering en mentorschap en Erwin Visschedijk van Exvp Videoproducties en Eyewings deden hier nog een schepje bovenop. Zij waren de kartrekkers voor een welkomstreceptie op hun vleugel in het Hanzepand, dat zij met in totaal zeven bedrijven organiseerden. In de middag voor zakelijke klanten, in de avond voor vrienden en familie.

 

Als medeorganisator hebben wij samen met Jannet en Erwin de welkomstreceptie op touw gezet. Daarnaast hebben wij ons welbekende Flessennest geplaatst. Naast een breed assortiment aan dranken, konden de gasten ook genieten van overheerlijke tapas. De catering hebben wij afgestemd met collega Alfun, de interne cateraar van het Hanzepand.

 

“In de voorbereiding van ons event werd goed meegedacht door Feestkoning. Hoe pakken we zo’n wekomstreceptie vanaf het begin het best aan? De samenwerking met Feestkoning kenmerkte zich door het denken in oplossingen en het persoonlijk contact, wat ontzettend fijn was!” Jannet te West

 

Onze gastheren Owen en Mohammed hebben zich de hele dag ingezet om het de gasten naar hun zin te maken. Ook Jannet en Erwin is deze inzet goed bevallen. “Het was geweldig! Owen en Mohammed waren hele fijne gastheren, zeer voorkomend en echt top! Van te voren waren wij geïnformeerd dat Mohammed student is op het Graafschap College (Facilitair Leidinggevende niveau 4). Wij stonden hier direct positief in; laat ons event een mooie leerervaring zijn voor hem. En wat deed hij het goed! Wij kregen zelfs van onze gasten terug dat het ontvangst door Owen en Mohammed als zeer prettig is ervaren”, aldus Jannet.

 

“Wij kijken terug op een zeer succesvolle opening en fijne samenwerking met Feestkoning. Afspraken werden nagekomen, de prijs/kwaliteit verhouding is prima en wij werden goed ontzorgd. Een echte aanrader!” Erwin Visschedijk

 

Wij wensen Jannet, Erwin en hun mede-ondernemers een succesvolle én gezellige tijd in het Hanzepand.

Collage_Fotor Hnazepand
MEDIQ_RGB_print

Eind van het jaar is altijd voor iedereen een drukke periode. Juist dan is het goed om samen stil te staan bij alles wat het afgelopen jaar is gebeurd en welke successen samen gevierd kunnen worden. Dat is precies wat Mediq in Didam elk jaar doet. En ook afgelopen jaar mochten wij hier weer aan bijdragen!

 

De eindejaarsbijeenkomst van Mediq is een informeel samenkomen met collega’s, onder het genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk in een sfeervol aangeklede ruimte. Vanuit het Flessennest kon iedereen zichzelf voorzien van een drankje. Voor het diner zorgden we ervoor dat er voor iedereen voldoende keuze was. We startten met het Broodbakkersbuffet, inclusief soep. Het hoofdgerecht bestond uit onze Buenos Nachos en Wok & Roll. Alles ter plekke vers bereid. We sloten af met verschillende soorten seizoensijs, met als topping warme kersen.

 

“ Wij zijn via via bij Feestkoning terecht komen en werken nu al een aantal jaar samen. Onze ervaring is dat zij steeds weer met nieuwe ideeën komen, wat nodig is om onze mensen elk jaar weer iets vernieuwends te kunnen bieden. Het wordt zo elk jaar een kerstdiner met een andere invalshoek, waardoor het ook elk jaar voor iedereen weer een verrassing wordt. Niet alleen qua hapje en drankje, maar ook de aankleding valt elke keer weer goed in de smaak. De aankleding geeft toch net wat bijzonders mee aan zo’n avond!” Jolanda Soeter, Mediq.

 

Door onze jarenlange samenwerking met Mediq, kennen wij de wensen en behoeften van de organisatie goed. “Doordat Feestkoning ons al een aantal jaar kent, kunnen zij een goede inschatting maken van wat er op locatie nodig is. Dit scheelt ons veel tijd!”, aldus Jolanda. “Daarnaast is het ook erg prettig dat Feestkoning na afloop van de bijeenkomst alles meeneemt en opruimt. Al kort na afloop zou je niet zeggen dat er een feest heeft plaatsgevonden”.

 

Wij vroegen Jolanda of ze nog een laatste opmerking heeft over de samenwerking met ons. “Ja, ik zou zeggen, hopelijk tot een volgende keer!”, antwoorde Jolanda. Dat is geheel wederzijds. Graag tot ziens in Didam!

Mediq

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!