Wilt u uw gasten verrassen met een originele lunch, klein hapje of diner? Wij bieden verschillende food concepten, geheel aan te passen aan uw wensen. Voor grotere gezelschappen bieden wij met een combinatie van foodconcepten een gevarieerd aanbod voor uw gasten. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hasta La Pasta

Haal de Italiaanse keuken in huis! Het Hasta la Pasta buffet laat uw gasten hun eigen pasta samenstellen. Een gevarieerd aanbod van verse pasta’s, verschillende sauzen en toppings biedt voor iedereen genoeg keus. Een aantrekkelijk uitziend aanbod van verse ingrediënten, waarbij uw gast zelf kiest wat hij of zij toevoegt aan de persoonlijke pasta bucket. Het buffet kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Hasta la Pasta Feestkoning

Echte mannen BBQ buffet

Grote stukken vlees, vis en kip. Dat is de basis voor onze echte mannen barbecue. Uiteraard aangevuld met stoere salades en verschillende bijgerechten. Vrouwen uiteraard niet uitgesloten; dit buffet biedt voor ieder wat wils!

Echte mannen bbq Feestkoning

Bourgondische tapas

Voor de échte Bourgondiërs! Houden uw gasten van de goede dingen van het leven; lekker eten en drinken met goed gezelschap in een sfeervolle omgeving? Dan is de Bourgondische tapas perfect voor uw evenement. Rijkelijk gevulde planken met mini-gerechtjes van vlees, vis en gevogelte. Aangevuld met diverse soorten kaas, worst en olijven. De tapas is uit te breiden met het Brood-Bakkers buffet: vers afgebakken robuuste broden met verse dips.

Het Brood-Bakkers buffet kan onderdeel zijn van een groter buffet, maar kan ook apart worden neergezet als (bedrijfs)lunch.

Bourgondische Tapas Feestkoning
Grande Pincho Feestkoning

Pincho grande

Met onze Pincho grande - BBQ style - zetten we een traditioneel gerecht uit de Spaanse keuken op tafel. In Spanje staat de pincho bekend als typisch gerecht dat wordt gegeten in het bijzijn van familie en vrienden. Het gerecht staat voor gezelligheid, verbondenheid en plezier hebben met elkaar. Tijdens een goed gesprek heerlijk genieten van een Spaanse spies (a 50cm) met een handgemaakt broodje on top. Dat is de Pincho grande - BBQ style!

Buenos Nachos

Allen wel bekend, de heerlijk knapperige tortillachips met guacamole. Typisch Mexico! In Mexico worden nachos zowel als hoofdgerecht en als snack gegeten. Ons Buenos Nachos buffet biedt volop keuze; pulled pork, gesmolten kaas, crème fraiche, jalapeno’s… Uiteraard geserveerd in Mexicaanse stijl!

Buenos Nachos Feestkoning

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!